:

Ad Hoc: Hibernal . La Berarie

 O lume viciată, coruptă, fără cântec, fără speranță, fără voie bună, fără zâmbete și fără cale de ieșire + cinci flăcăi zâmbăreți, sinceri, calzi și puși pe cântec și voie bună! Oare ce se va întâmpla când îi punem la un loc?
Iarna aceasta ne vom spune basmul într-un spectacol croit pe sezonul rece. Poveștile pe care le-am trăit și găsit în folclor se vor îmbina cu muzica, efectele de lumină și costumele pentru a pune în scenă o metaforă perfectă pentru zilele pe care le trăim.
Miros de fum și tămâie, efecte sonore și vizuale, blănuri, piei, lemn, torțe, incantații și o regie atent calculată vor crea o lume de basm peste spațiul de spectacol. Personajele vor prinde viață, publicul va fi învăluit de poveste și împreună vom trăi magia unui basm al zilelor noastre. În plus, vom dezvălui câte ceva despre originea trupei și a fiecărui membru al trupei.
Fără super-eroi – dar nici tare departe de ei; fără exagerări – dar cu forță și frumusețe; fără să negăm nimic din trecuturile lumii – dar fără să acordăm atenție necuvenită tristeților sau greutăților, Hibernal e basmul pe care îl trăim și sperăm să îl ducem cu adevărat la un bun sfârșit în care binele învinge la final.
Members: Sergiu "Corbu" Boldor - vioară, mandolină, voce; 
Dan "Ursu" Olar - tapan, vorbe; 
Igor Antoniuc "Făt-Frumos" - chitară, voce; 
Andrei Nagy "Vampiru" - Violoncel;
 Corina Gheorghe - Vioară.
Genre: Transylvanian Acoustic Medieval Punk / Punk Acustic Folcloric Medieval
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2011. Mangalia Online - All Rights Reserved