:

Original Texas Blues....La Berarie!!!

Sambata 19 decembrie la berarie a fost seara de  Blues
Clay Windham (USA)-guit.vocal, Singer/Guitarist from Texas by way of New Orleans, now living abroad - currently in Romania. Blues, jazz, country, rock and more..Born in East Texas, now living and working in Europe.
Veteran of the Austin and New Orleans music scen

Roxana Stroe-guit. vocal, cântă la chitară de la vârsta de 13 ani. Este singură chitaristă de blues din ţară, cu un CV impresionant. A concertat alături de A.G. Weinberger, Berti Barbera, Harry Tavitian, Narcisa Suciu, Garbis Dedeian, Direcţia 5, Nightlosers, Alex Man. A activat ca titulară în grupurile Mike Godoroja & The Blue Spirit (cu care a scos un album pe piaţa muzicală), Nicola, Balcanamera Band (formaţia tatălui ei, Corneliu Stroe). Din 2008 şi până în prezent are propria sa formaţie numită Foxy Lady Band. A participat la festivaluri cunoscute de blues şi jazz din România şi emisiuni de televiziune dedicate genului.
Corneliu Stroe-drms. este un baterist și percuționist român . Născut în București , el sa mutat la vârsta de 2 ani la Mediaș din cauza serviciului tatălui său . A crescut acolo , și mai târziu a devenit membru al mai multor trupe locale , printre care Orfeus
 Tibi Dutu - bass. Bassist la Maddriven,Old no 7,Corneliu Stroe Bluejazz Band la Magica
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2011. Mangalia Online - All Rights Reserved