:

Electric Band Sibiu Live La Barba Neagra

Infiintata in 2005 la Sibiu sub titulatura de Imperium Band ( clubul Imperium din Sibiu fiind locul unde cei cinci muzicieni din componenta bandului si-au capatat maturitatea artistica, performand alaturi de mari nume ale scenei romanesti si internationale : Aura Urziceanu, Monica Anghel, Nicolas Simion, Harry Tavitian, Ovidiu Lipan Tandarica, Alexandru Andries, George Baicea, Patt Kally, Damian Draghici si multi altii ) sustinand in cei cinci ani de activitate peste 500 de concerte de club si open air.
In august 2006 participa la “ Festivalul European de Arta Bacilly 2006” in Franta, alaturi de peste 100 de artisti din toata Europa.

Tot in 2006 impreuna cu irlandezul Bob Bales ( compozitorul muzicii pentru spectacolul “ The Magic of the Dance”) band-ul inregistreaza primul CD intitulat “My Last Emotion” –disc ce contine 9 piese de irish jazz fusion.

In mai 2007 sunt invitati sa deschida cea de-a 37-a editie a Sibiu Jazz Festival cantand in aceeasi seara cu Marius Pop si Didier Lockwood.

In iunie 2007 la Targoviste canta in cadrul Festivalului Artelor Spectacolului BABEL F.A.S.T. 2007.

In octombrie 2007 alaturi de Doru Apreotesei ( clape) si Mihai Farcas ( percutie), cei doi facand parte din celebra trupa de jazz-rock a anilor ’80 “Post Scriptum”, sustin un recital
la “Transilvania Jazz Festival 2007” la Cluj-Napoca.

Din 2007 si pana in present interpreteaza live muzica din mega- spectacolul de teatru “ FAUST” in regia lui Silviu Purcarete, spectacol cu care participa in august 2009 la cel mai prestigios festival de arta a spectacolului din lume : Festivalul International de la Edinburgh ( Scotia).
Din 2010 isi schimba numele in ELECTRIC BAND abordand un repertoriu variat de coveruri din anii 70’ 80’ 90’ interpretate in maniera proprie .
Membri: 
Lucian Fabro - tobe, percutie 
Calin Filip - bass 
Ciprian Oancea - clape 
Dorin "Tiku" Pitariu - chitara solo 
Cosmin Crutiu - voce, chitara
Gen: Rock, blues
Oraşul natal: Sibiu
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2011. Mangalia Online - All Rights Reserved