:

Redă un zâmbet, ajută un copil să meargă la şcoală

Editia a II a campaniei umanitare pe care Solidarity Children o desfasoara in fiecare an constand in rechizite si ghiozdane la inceput de an scolar, ce isi doreste sa vina in ajutorul copiilor ce provin din familii nevoiase pentru a evita abandonul scolar.
In acest an am hotarat sa sprijinim un numar de 40 de copii ce provin din familii cu situatie materiala precara,familii ce locuiesc in Albesti si in satele apartinatoare.
Cu ajutorul doamnei Vilcu Mihaela , director Scoala Generala Ion Creanga din Albesti am identificat 10 copiii de la Gradinita din satul Virtop si 30 de copiii de clasele 0-VIII .
Pentru a strange donatiile oferite de oameni cu suflet civic,atat persoane fizice cat si juridice,am organizat acest concert caritabil vineri 30 septembrie in Mangalia.
Ca de fiecare data la spectacolele Solidarity Children si acum am invitat nume mari ale Mangaliei si nu numai,care sa cante in acest concert:
-Lisa Opris.
-Geanina Nicoleta Pitu.
-Emilia Elena.
-Radu Craciunescu.
-George Calin.
-Aurelian Ferchiu.
-Florin Pitzu.
-Florian Enache.
Cu atatea nume mari stranse pe o singura scena,nici nu se putea ca acest concert sa nu fie unul dintre cele mai frumoase din Mangalia si de La Berarie (locatia concertului).
Iar spectatorii,oameni inimosi care au venit cu drag sa doneze pentru copiii, au avut parte de cateva ore pline de muzica buna si frumos.
In urma acestui concert am reusit sa strangem un numar de 45 ghiozdane cu rechizitele necesare plus multe surprize dulci.
Pentru toate aceste donatii le multumim frumos tuturor celor care din putinul lor au oferit acestor copilasi,iar aici ma refer atat la persoanele fizice cat si la sponsorii nostri pe care dorim sa-i amintim:
-Doamna Camelia Luca si domnul Luca Lucian care ne-au oferit locatia pentru concert cat si gazduire la Vila Fonzi;
-Domnului Topliceanu Adrian si Sc.Toplirom Srl;
-Doamnei Claudia Alis-Osman si domnului Amdi AlisOsman administratori Patiseria Claudia,care sunt mereu alaturi de noi;
Dorim sa le multumim si partenerilor media cu care colaboram de fiecare data:
-Litoral TV
-Radio Sky Fm
-MangaliaOnline
-Mangalia TV
-Editia de Sud.
-Marcel
Almajanu & Alexandru  Photography
Nu in ultimul rand,multumim frumos voluntarilor Solidarity Children pentru munca depusa in organizarea acestui eveniment.
Speram ca si in 2017 cu ajutorul lui Dumnezeu si al oamenilor cu suflet mare sa putem avea continuitate in organizarea acestui proiect!
VA MULTUMIM FRUMOS !!
Daniel Filon & Maius Paula Camelia co-fondatori Solidarity Children.
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2011. Mangalia Online - All Rights Reserved