:

Pentru ca poţi fi " THE BEST" în tara ta.

Un concept nemțesc, Dabo Doner, a ajuns pe meleaguri mioritice să câștige teren, fiind așezat pe un piedestal greu de detronat.

Un brand care face concurență serioasă altor firme de renume în domeniu, Dabo Doner reuşeşte să se mențină deoarece are un principiu simplu gândit nemţeşte şi aplicat românește:" Calitate şi punct!". Am spus aplicat românește pentru că, se ştie, românului îi place să mănânce. Românul iubește mâncarea bună, gustoasă, fiind un gurmand cu gusturi pe cât de bogate, pe atât de selective. În plus românul face din mâncare o adevărată fiesta la care este musai să fie toți prietenii, familia toată. Altfel, mâncarea oricât de savuroasă, devine lipsită de bucurie.
Aici internive Dabo Doner! El are grijă de savoare prin serviciile culinare puse la dispoziția românaşului gurmand şi pofticios. De bucurie, avem noi grijă să îi adunăm pe toți în jurul mesei!
În Mangalia, Dabo Doner a fost implementat de o echipă tânără, condusă de Adrian Stănică, un tânăr afacerist cu standarde bine definite, cu fler în afaceri şi viziune.
"Ce ne menține pe primul loc este profesionalismul şi nivelul constant al calității."- îmi spunea Adrian.
Da, cu siguranță democrația ne-a schimbat, dar a făcut mai mult de atât! Ne-a educat simțul calității. Peiorativ vorbind, "suntem prea săraci ca să cumpărăm ieftin." În plus, am învățat să penalizăm scump scăderea calității. Exemple avem, aici, în oraş, destule. Buful de început dat de unele locații cu servicii culinare, a fost luat de un mare ignor.
"Avem vise mari şi vom aduce în Mangalia mai multe produse. Mai mult, la anul, vrem să renovăm Dabo Doner. Reamenajăm. Vrem să fim mereu proaspeți pornind de la produsele oferite, până la locul în care sunt savurate."- aşa gândește Adrian şi îmi spunea asta având acea privire a omul sigur pe el şi pe capacitatea lui.
Evident, "în spatele meu este o întreagă echipă care muncește să mențină acest standard al calității"-mărturisea, vădit satisfăcut şi mândru, Adrian.
"Nu eu am născut acest brand, Dabo Doner, dar eu pot să îl așez pe înălțimi, aici, în România, în Mangalia, pentru că se poate!"- a continuat el.
Plăcerea de a mânca a românului a fost evidențiată şi de un invitat special al lui Adrian, maestrul
Horia Vîrlan, venit în vizită, la Dabo Doner, din Mangalia, acum două zile, pe 22 octombrie. Maestrul, cunoscut analist culinar, măi ales de la emisiunea "Cireașa de pe tort", s-a bucurat de acest loc şi a trecut chiar la acțiune preparând el, însuși, apetisantul Dabo Doner. Verdictul a fost clar, în afară de pofta molipsitoare, cu care mânca: "Gustos!"
Veţi spune că a fost o tactică profitabilă pentru imagine şi reclamă. Nici nu este nevoie să negăm, acestea fiind absolut necesare într-un bussiness care se respectă. Dar, ar fi fost doar un act  interesat financiar, dacă invitatul era unul de mijloc, sau un necunoscător în domeniu. Aici vorbim despre un maestru în arta culinară, pentru care "a bucătari" nu reprezintă deloc un secret. Horia Vîrlan este, fără îndoială, un maestru bucătar cu standarde bine definite şi cunoștințe pe care nici un brand în domeniu, nu i le poate altera.
Așadar, concluzia a fost una clară şi obiectivă: " Este proaspăt! Conține salată, roșii, condimente şi sosuri bine asortate . Carnea de pui, ori vită este gătită corect şi constant ceea ce îi asigură gust bogat şi frăgezime. Cât despre chiflă pot spune că este specială, măi ales datorită faptului că este preparată după o rețetă ştiută doar de cei din bucătăria Dabo Doner. Ce poate fi rău în asta? Dimpotrivă, este doar bucuria gustului!"
De aceia, Dabo Doner vă așteaptă să constatați singuri adevărul celor spuse de maestrul Horia Vîrlan.
Dabo Doner, aici în Mangalia, vă invită zilnic să vă gâdilaţi papilele gustative cu produsele lor şi vă întâmpină cu deviza:" Calitatea este pentru gurmanzi. Savoarea pentru pofticioși. Bucuria este pentru toți!".

 Un articol semnat Cristina Matei

Share this article :

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2011. Mangalia Online - All Rights Reserved