:

Spectacol aniversar "3 ani de Solidarity Children"

Asociatia Umanitara Solidarity Children cu sprijinul Primariei Municipiului Mangalia si Directia de Cultura si Sport Mangalia, a organizat sambata, 28 octombrie 2017, la orele 14:00, la Casa de Cultura Mangalia Spectacolul Aniversar :
 “3 Ani de Solidarity Children“.
In semn de recunostinta fata de cei care in toti acesti 3 ani de activitate au fost alaturi de voluntarii asociatiei prin donatiile oferite dar si tuturor locuitorilor Municipiului Mangalia si localitatile invecinate.
“Am dorit sa fie un spectacol de vis, de amintit peste ani si de aceea am dorit sa fie alaturi de noi unele din cele mai bune voci atat din Mangalia sau Eforie Nord cat si din Constanta dar si una dintre cele mai talentate dansatoare de dans contemporan si nu numai, din tara.Iar ca acesti artisti talentati au facut din acest spectacol un eveniment memorabil de tinut minte,o demonstreaza imaginile care sunt destul de reprezentative.
Doresc pe aceasta cale sa multumesc frumos colegei noastre Mirela Cojocar pentru implicarea masiva in organizarea acestui spectacol.Multumim frumos tuturor celor care au pus umarul la realizarea acestui frumos si unic spectacol.” a precizat Daniel Filon, presedintele asociatiei.
Tot in acest spectacol a avut loc un moment special, o prezentare a cartii de poezii "Ora Tarzie" a tinerei poete Ana Maria Romaniuc din Mangalia.
Cei care au facut ca acest spectacol sa fie unul magnific si unic pana acum sunt urmatorii:
– Liliana Cornila;
– Claudia Andas & Oliver ( Just Breezin’ Duo ) participanti Vocea Romaniei;
– Rodica Rodion;
– Rodica Nicoleta Stoian;
– Adriana Adelaida Hoidrag (dans contemporan) participanta Romanii Au Talent
– Florian Enache;
– Remus Colcer;
-- Trupa NEW FREEDOM;
Spectacolul a fost prezentat extraordinar de inegalabila Cristina Matei Stanescu, iar sunetul a fost asigurat de maestrul Marius Chircu.
Sponsori spectacolului :
-Patiseria Claudia ( Tuzla);
-Pizzeria Grande Caffee ( Tuzla);
-Pensiunea Casa Beatrice 2 Mai ;
-Pensiunea Casa Beatrice Bran;
-Complexul Alutus Mangalia ;
- Cofetaria ViOLET Mangalia ;
Parteneri media :
-Mangalia TV;
-MangaliaOnline;
-Marcel Almajanu Photography.
-Litoral TV
-Editia de Sud
Eveniment marca: "Solidarity Children "
#AsociatiaUmanitaraSolidarityChildrenOficial
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2011. Mangalia Online - All Rights Reserved